Σετ Βρεφικού Δωματίου Sofie λευκό/οξιά

599.00

Σε απόθεμα

Κατόπιν Παραγγελίας | Αποστολή σε 14-21 εργάσιμες ημέρες | Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην Ελευσίνα

Σετ επίπλων για το βρεφικό δωμάτιο. Κούνια μωρού με στρώμα και συρταριέρα με αλλαξιέρα. Η συλλογή Sofie είναι σχεδιασμένο με βάση το δημοφιλές σκανδιναβικό στυλ που συνδυάζει την φύση και το μοντέρνο. Το φυσικό ξύλο και ο συνδυασμός με το λευκό χρώμα θα δώσει άνεση και στυλ. Το σετ περιλαμβάνει:

– Κούνια με στρώμα
– Συρταριέρα με αποσπώμενη αλλαξιέρα

 

Το κόστος για την παράδοση είναι 20 ευρώ για Ελλάδα και Κύπρο.

Οι παραγγελίες εκτελούνται σε 2-3 ημέρες. Σε περίπτωση παράδοσης εκτός Αττικής, οι κούνιες παραδίδονται σε μεταφορική και ο χρόνος μεταφοράς από την παράδοση στην μεταφορική είναι 1-3 ημέρες.

Περιγραφή

Αλλαξιέρα

Αλλαξιέρα διαθέτει 3 ευρώχωρα συρτάρια με οδηγούς και τρία ράφια που κρύβονται με ένα πορτάκι.

Διαστάσεις: ↔120 ↕94 ∙45

Υλικό κατασκευής : Ξύλο οξιάς, MDF

Χρώμα: Οξιά / Λευκό

Κατασκευή

Το έπιπλο σας παραδίδεται σε 2 δέματα με οδηγίες για την συναρμολόγηση. Μην χρησιμοποιείτε την συρταριέρα εάν δεν είναι στηριγμένη στον τοίχο σύμφωνα με τις οδηγίες συναρμολόγησης.

Κούνια

Διαστάσεις: ↔125 ↕88 ∙66

Υλικό : Ξύλο οξιάς, ξύλο πεύκου, MDF, μοριοσανίδα .

Χρώμα: Οξιά / λευκό

Η κούνια Sofie διαθέτει 3 επίπεδα για να τοποθετήσετε το στρώμα. Το υψηλότερο για νεογέννητο, το μεσαίο για μωράκι που κάθεται και το χαμηλότερο για μωράκι το οποίο μπορεί να σηκώνεται. Το κρεβατάκι διαθέτει επίσης και 3 αφαιρούμενα κάγκελα για να επιτρέπει στα μεγαλύτερα μωρά να βγαίνουν και να μπαίνουν μόνα τους. Η κούνια είναι συμβατή με προστατευτική μπάρα (πωλείται ξεχωριστά) η οποία μετατρέπει την κούνια σε ασφαλές κρεβάτι ιδανικό για ηλικίες από 3 ετών και πάνω.

Στρώμα

Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από αφρό πολυουρεθάνης και έχει ένα αφαιρούμενο βαμβακερό κάλυμμα με φερμουάρ. Το πάχος του είναι 5 εκατ. και έχει μέτρια σκληρότητα. Όταν το μωρό ξεπερασει τα 10 κιλά, προτείνεται η αντικατάστασή του με ένα παχύτερο στρώμα (8-10 εκατ.). Το στρώμα είναι ιδανικό και για παρκοκρέβατο. Ο αφρός πολυουρεθάνης αλλά και το βαμβακερό κάλυμμα έχου πιστοποιητικά βάση του Οeko-Τex100, το οποίο σημαίνει πως είναι ελεύθερα από επιβλαβείς ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα κτλ.Το κάλυμμα του στρώματος διατίθεται σε διαφορετικά σχέδια και η επιλογή γίνεται τυχαία ανάλογα με το απόθεμα στο κατάστημα.

Κατασκευασμένα στην Πολωνία.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

‘Ολες οι συρταριέρες είναι έτοιµες για κατευθείαν παράδοση. Οι κούνιες παραδίδονται με οδηγίες για την συναρμολόγηση. Μπορείτε να τις παραλάβετε από την έδρα μας στην Ελευσίνα χωρίς χρέωση ή να τις παραδώσουμε εμείς κόστος για την παράδοση, 20 ευρώ. Λόγω όγκου, οι συρταριέρες δεν προσφέρονται για παράδοση με αντικαβολή.

Η παράδοση πραγματοποιείται επί του πεζοδρομίου. Επίσης, αν βρίσκεστε σε περιοχές της επαρχίας ή σε νησιά ή σε δυσπρόσιτες περιοχές τα μεταφορικά ισχύουν μέχρι το πλησιέστερο πρακτορείο της περιοχής σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το δέμα πριν παραλάβετε για τυχόν φθορές. Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιο χτύπημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλάβετε από τον μεταφορέα/courier και θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα. Σε περίπτωση παραλαβής, δεν έχουμε και δεν αναγνωρίζουμε καμία ευθύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν η την παράδοση καλέστε μας στο 210 55 62 491.

Βάρος25 kg
Διαστάσεις130 × 70 × 20 cm
Ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο σετ επιπλα 2
Σετ Βρεφικού Δωματίου Sofie λευκό/οξιά

Σε απόθεμα